Over Kado King

Kado King is ontstaan toen ik op zoek was naar een gaaf valentijn cadeau voor mijn vrouw maar ik gewoon niet kon slagen bij de grotere jongens zoals Bol of Wehkamp. Voor mijn idee was er met geen mogelijkheid een goed cadeau te vinden tot ik het vroeg in mijn Facebookgroep voor Ondernemers.

Hier kwam direct een goed en origineel cadeau uit waar ik helemaal niet diep over na hoefde te denken. Toen ik later een Cadeau zocht voor een collega die een zware tijd had vanwege ongemakken met haar zwangerschap heb ik dit herhaalt.

Je raad het al. Binnen een half uur had ik een cadeau die perfect paste bij de situatie.

Dit patroon gaf mij het idee om kleine ondernemers een platform te geven waarbij ze hun beste cadeau aan kunnen bieden. Hier is Kado King uit gekomen. Kado King bundelt de beste cadeaus van de lokale ondernemers die meedoen.

Kado King is een site van VDMmarketing uit Kollum.

Prijzen van Kado King

De ondernemers waarbij je de Cadeaus kunt bestellen zijn stuk voor stuk kleine ondernemers die met veel liefde en aandacht een Bijzonder Cadeau voor je verzorgen. Het kan zijn dat de prijzen op Kado King afwijken van wat er op de site staat van de ondernemer. Dit kunnen we niet voorkomen helaas. Uiteindelijk is de prijs die op de site van de ondernemer zelf staat bepalend.

Andere webwinkel gerelateerde zaken

Kado King heeft geen invloed op zaken die aangesloten webwinkels goed of minder goed doen. Het kan dus zijn dat er privacyzaken niet op orde zijn of andere webwinkel gerelateerde zaken. Kado King stuurt je alleen maar door naar de webwinkel om het betreffende cadeau te kunnen aanschaffen. Kado King is dus ook niet verantwoordelijk voor zaken die misgaan of niet in orde zijn. We hebben namelijk geen invloed op wat webwinkeliers doen met hun eigen site of aanbod. Natuurlijk willen we graag van u weten als u zaken ziet die niet op orde zijn. We zullen dan zo snel mogelijk het aanbod verwijderen van de betreffende winkelier. Neem contact op via de contact pagina hiervoor.