Geplaatst op Geef een reactie

Afscheid collega cadeau

Afscheid collega cadeau

Wat ontzettend jammer, of misschien wel niet, dat een collega jouw team gaat verlaten en dan moet je afscheid nemen. Dit kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Op onze website van KadoKing hebben we de leukste, grappigste, persoonlijke en tofste cadeautjes op een rij gezet. Zodat jij met je team tijdens het afscheidsfeestje goed voor de dag komt met een origineel afscheidscadeau. Wat willen jij en je collega’s nog meer? Lees snel verder.

KadoKing, onze website

KadoKing is een samenwerking van kleine en lokale webwinkeleigenaren. Via dit platform vind jij gratis de leukste en origineelste cadeautjes die je niet zomaar bij een grote webwinkel kunt vinden. Daarnaast delen we vanaf nu regelmatig verschillende cadeau ideeën zodat jij het perfecte cadeau kunt vinden én geven. Dus niet alleen bij het afscheid nemen van een collega maar voor elke gelegenheid kun jij straks het juiste cadeau geven. Klinkt goed toch? Doen we helemaal speciaal voor jou.

Heb jij dus nog geen enkel idee wat jij je collega als afscheidscadeau kunt of wilt geven? Lees dan helemaal dit artikel door voor een leuk afscheidscadeau voor je collega! Hierbij een lijst met 10 cadeau ideeën die je kunt geven aan elke type collega (man en vrouw) en houdt rekening met elk budget. Wist je dat we al een afscheidscadeau met een prijs vanaf € 5,-hebben? Na het zien van deze lijst wel!

Om een perfect afscheidscadeau te kopen hoef je dus niet verder te zoeken. Daarnaast, bij ons hoef je trouwens geen account aan te maken en we hebben jouw e-mailadres ook niet nodig. Wij linken je namelijk direct door naar het afscheidscadeau van de desbetreffende verkopende shop. Weet je, in onze ogen een top service en die doen we helemaal gratis om jou en je team aan het perfecte cadeau te helpen!

Afscheid nemen van je collega, geef een origineel afscheidscadeau!

In dit inspirerende artikel delen we niet alleen het perfecte cadeau voor jouw collega die afscheid neemt, máár zorgen we tevens ook voor een origineel afscheidscadeau, ongeacht of de collega’s uit zichzelf ontslag neemt of niet. Of misschien gaat hij wel met pensioen. Je hoeft dus niet verder te zoeken, samen met onze hulp kun jij jouw collega straks verrassen met een persoonlijk of leuk afscheidscadeau! Onze 9 cadeau tips (producten) zijn als volgt:

#1 de leuke collega

Ga je afscheid nemen van je leukste en favoriete collega? Uiteraard is het jammer om afscheid te moeten nemen omdat hij of zij weg gaat, maar het is dan wel extra leuk om een goed cadeau te geven samen met je team of met je collega’s. Niet alleen jij en je collega’s gaan je collega enorm missen maar die persoon gaat jullie ongetwijfeld ook missen. Het is dan een leuk idee om een mooi persoonlijk cadeau te geven.

Zoals een eigen Valhal Outdoor Cooking Cadeauset? Dit is tevens ook een goede manier waarmee je jezelf ook eens uit kunt nodigen voor het eten in de zomermaanden. Een goede reden om nog vaak op bezoek te gaan en je dan oud collega even te zien. Hij vindt dat vast net zo gezellig en maakt dan graag even tijd voor je vrij.

#2 de vervelende collega

Gaat die vervelende collega afscheid nemen? Ook hij (of zij) verdient een tof afscheidscadeau, al dan niet met een knipoog! Maar zonder gein, een cadeau wat voor iedereen geschikt is is een gepersonaliseerde eigen mok met zijn favoriete tekst, boodschap of gezegde. Je kent vast wel een eigen tekst die deze persoon regelmatig zei.

Zo niet, dan is het ook leuk om een inspirerende zin op de mok te laten drukken waarmee hij altijd nog even terug denkt aan de tijd samen met jullie. Daarnaast, drinken uit een mok doen we allemaal graag, al is het soms even zoeken naar de fijnste mok.

#3 de collega die met pensioen gaat

Gaat je collega met pensioen? Dan vindt hij vast zijn nieuwe weg zonder jullie, wat dacht je dan van een notitieblok met houten omslag? Misschien willen jij en je collega’s dit geschenk wel cadeau geven. Wat dan heel origineel is om te doen, is om iedereen er een echte persoonlijke tekst of boodschap in het boekje te laten schrijven. Zo heeft hij altijd een mooie en blijvende herinnering aan jullie samenwerking op het werk.

#4 de nette en opgeruimde collega

Je kent ze wel, alle collega’s waarvan hun mooie bureau altijd heel netjes, opgeruimd en schoon op het werk is. Ik maak mijn bureau niet zo schoon, maar misschien jouw collega dus wel. Jullie kunnen die collega dan GreenClean’s Schoonmaakbox cadeau geven.

Dit cadeau is natuurlijk ook leuk voor de collega’s die juist minder netjes hun werkplek achterlaten, zeker voor degene die altijd zijn werkplek laat opruimen.

#5 de grappige collega

Zoek je nog voor de grappige collega een geschenk? Ga dan voor echte, grappige, leuke en gekleurde sokken. Wie kan die nu niet gebruiken? Je kan ze op verschillende plaatsen kopen. Misschien heeft je collega wel een favoriete sokken, dan geef je die natuurlijk ook nog. Dikke tip van ons!

#6 je collega uit een andere provincie

Je hebt soms collega’s die best een eind moeten reizen voordat ze op hun werkplek zijn. Wat geef je hem of haar dan? Misschien een fles voor wijn voor thuis? Ik vind natuurlijk dat een fles wijn altijd een goed idee is, ook wanneer hij verder weg woont.

Wat iedereen misschien leuk vindt én origineel is is een houten stadsplattegrond van de locatie van zijn bijna voormalige werkgever. Of misschien de plaats van zijn favoriete sportclub of speciale locatie. Altijd goed toch?

#7 de interieur bewuste collega

De interieur bewuste collega maak je ook blij met iets nieuws voor in huis. Wat dacht je van gave muurcirkel of een vaas met droogbloemen? Wanneer je binnenkomt is dat altijd een mooi gezicht vinden wij. Je Of wat dacht je van een mooie schaal waarop hij of zij eten kan serveren, eventueel met een persoonlijke tekst. Of doe eens gek: met een gave foto van jullie erop! Ideeën en mogelijkheden genoeg.

#8 Je collega de snoepkont

Chocolade doet het altijd goed, meer hoeven we niet te zeggen toch?

#9 De collega die wel wat ontspanning kan gebruiken

Wat dacht je van een treatment giftbox? Een box vol heerlijke producten voor de verzorging van de huid om te ontspannen.

Heb je het perfecte cadeautje gevonden?

Nu zijn we erg benieuwd, heb je iets gehad aan deze tips met ideeën voor een afscheidscadeau voor je collega? Het perfecte cadeautje toch nog niet gevonden? Scrol dan eens door het menu voor KadoKing voor extra informatie en nog meer leuke cadeaus! En, wanneer je het echt niet meer weet kun je ook altijd nog een fles wijn geven.

Zoals je weet linken we je direct door naar de desbetreffende shop door onze samenwerking. Het menu vind je trouwens linksboven op deze pagina. Per categorie kun je alle (persoonlijke) cadeaus vinden.

KadoKing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.